Event 10 jaar Centrum voor Verantwoord Spelen

 

Centrum voor Verantwoord Spelen bestaat 10 jaar

 

EN DAT GAAN WE VIEREN!

Event 30 januari 2023

Door de wet KOA is er in de afgelopen 10 jaar veel veranderd in de wereld van de kansspelen, zo hebben tegenwoordig alle kansspelaanbieders een zorgplicht om kansspelproblematiek te voorkomen. Ook de regelgeving en toezicht rondom kansspelen blijft in beweging. Het tienjarig jubileum van Centrum voor Verantwoord Spelen leek ons een uitstekende kans om terug te blikken op voorgaande jaren, stil te staan hoe het nu is en vooruit te kijken naar wat er nog gaat komen.

De dialoog aangaan

Wij hebben mensen uit verschillende sectoren uitgenodigd om een bijdrage te leveren. Van verslavingszorg tot gemeenten. Van toezichthouders/beleidsmakers tot kansspelaanbieders. Van spelers tot onderzoekers. Van ervaringsdeskundigen tot juristen. Ons doel is verbinding met elkaar te maken, de dialoog aangaan en samen een debat te voeren.

 

Maar ook feest!

 

Naast een inhoudelijk interessant programma is het natuurlijk ook gewoon feest!

Tijdens de dag zelf zul je verrast worden met entertainment, helemaal in de stijl van de ‘Amerikaanse Roaring 20’s’ de periode waar, door de toenemende welvaart, gokken, kansspelen en met name het gokken op paarden hoogtij vierde.

Ook organiseren wij een veiling voor Stichting Taai, waar de gehele opbrengst ten goede komt voor onderzoek naar taaislijmziekte. Een ziekte die tot op de dag van vandaag nog niet te genezen is.

De dag wordt feestelijk afgesloten met een walking dinner waar je na kan praten over de dag onder het genot van lekker eten en drinken met begeleiding van funky jazzmuziek die je in de jaren ’20 de kop op stak.

Maar waar en wanneer dan?

LIEVER BLIJVEN OVERNACHTEN?
Dat kan ook! Neem hiervoor contact met ons op of vink de optie aan bij het inschrijfformulier. Voor het overnachten wordt een bescheiden bedrag in rekening gebracht.

ADRES SS ROTTERDAM
3e Katendrechtse Hoofd 25, 3072 AM Rotterdam

 

Alle info over het event:

https://event.centrumvoorverantwoordspelen.nl/

 

 

 

Recent Posts