Gamban nieuwe samenwerkingspartner van Centrum voor Verantwoord Spelen

Om onze ambitie – een bijdrage leveren aan een veilig en aantrekkelijk kansspelaanbod in Nederland – kunnen we alleen waarmaken als we samenwerken. Samenwerken met aanbieders, landbased en online, maar ook met andere spelers in het veld. Centrum voor Verantwoord Spelen kan trots vermelden dat het een samenwerking is aangegaan met Gamban om zo de speler nog verder te ondersteunen bij het voorkomen van gokproblemen.

Gamban software voor blokkeren van gokwebsites

Gamban ontwikkelt software waarmee spelers zelf de toegang tot gokwebsites op hun apparaten kunnen blokkeren. De software is verkrijgbaar voor alle gangbare besturingssystemen – Windows, MacOS, iOS en Android – en blokkeert maar liefst ruim 60.000 kansspelwebsites wereldwijd.

Met Gamban kunnen spelers die de controle verliezen zelf het heft in handen nemen. Het is een krachtige tool die ook ingezet kan worden naast een inschrijving in CRUKS, het helpt spelers om dan ook niet bij het illegale aanbod te spelen.

Samen sterk voor de speler

Door de samenwerking tussen Gamban en Centrum voor Verantwoord Spelen kunnen we aanbieders nog verder ondersteunen met advies in de mogelijkheden die ze spelers kunnen bieden om hun gedrag onder controle te houden of krijgen.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Recent Posts