I love my job!

Eindelijk, na jaren overleggen, vergaderen, consulteren en debatteren was het dan zover. Als een van de laatste landen in Europa was het ook in Nederland mogelijk om legaal in Nederland online te gokken, te wedden en te spelen.

Ik heb mij jaren voor de wet KOA ingezet omdat ik oprecht geloof en weet dat we in Nederland zoveel beter af zijn met een legaal en gereguleerd aanbod van online kansspelen.

 

Ik geloof in een constructieve samenwerking met de online casino’s.

Gelukkig heb ik het afgelopen anderhalf jaar mogen ervaren dat deze samenwerking heel goed verloopt.

In gesprek zijn, kennis vergroten, bewust worden, keuzes maken die in het belang zijn van de spelers, adviseren over het verslavingspreventiebeleid, ondersteunen bij de uitvoering en veel trainingen geven.

 

 

 

Dit werk geeft mij energie en ik  hou van de dynamiek in de wereld van de kansspelen. Ik ontmoet enorm veel gedreven mensen in binnen- en buitenland. Ik ben trots op mijn team van het Centrum voor Verantwoord Spelen en blij met alle samenwerkingspartners.

Verslavingspreventie stopt nooit. Zolang er mensen deelnemen aan kansspelen moeten we er samen voor zorgen dat dat veilig en verantwoord kan. Een gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle  betrokken partijen.

Het is een continue proces van samen monitoren, evalueren, bijstellen en verbeteren met als streven dat zo min mogelijk spelers de controle verliezen en  in de problemen raken.

 

 

Als spelers (en hun naasten) in de problemen raken door online gokken, moeten ze de best mogelijke hulp en behandeling krijgen.

Samen met Ready for Change blijf ik mij daar voor inzetten.

 

Mijn werk is nooit af.

 

Yvon Jansma

 

 

 

Recent Posts