De REAC CRUKS Applicatie: waar technologie en zorg elkaar ontmoeten

Met een geschiedenis van meer dan 25 jaar in de arcade-industrie, lag de basis van REAC in het ontwikkelen en produceren van speelautomaten in de Nederlandse arcadebranche. Zo’n 20 jaar geleden werd REAC zich bewust van de groeiende behoefte aan een systeem voor het beheer van arcade-operators en begon het REAC Management Informatie Systeem te ontwikkelen. Vandaag de dag zijn wereldwijd meer dan 25.000 speelautomaten aangesloten op het REAC-systeem. 

In 2021 is REAC met de CRUKS applicatie op de markt gekomen en vertelt daar het volgende over: 

Wij zorgen dat onze klant de CRUKS check op een snelle en betrouwbare manier uit kan voeren. Daarnaast biedt het systeem alle handvatten die de spelaanbieder nodig heeft om te voldoen aan de geldende zorgplicht. Om het systeem inhoudelijk op niveau te houden werken wij nauw samen met verslavingsdeskundigen, ervaringsdeskundigen en zorgmanagers, en is feedback van de gebruiker voor ons een leidraad.

De samenwerking tussen REAC en het Centrum voor Verantwoord Spelen is zeer waardevol voor ons, wij hechten erg veel waarde aan hun kennis en nemen de adviezen graag mee in de ontwikkeling van ons systeem. Als software-ontwikkelaar streven wij ernaar om onze applicatie efficiënt en gebruiksvriendelijk te houden. Net zoals ons Managementsysteem is ook ons CRUKS-systeem constant in ontwikkeling.

Via een door ons zelf ontwikkeld algoritme – de REAC Responsible Gaming Rating (RRGR) – wordt de spelaanbieder ondersteund om het speelgedrag van de speler/gast te monitoren. De RRGR kijkt naar bezoekfrequentie, bezoektijden en gedragingen. Via nauwkeurig samengestelde vragenlijsten kan de medewerker in gesprek gaan met de gast/speler om eventuele verslaving vroegtijdig te ondervangen.

Onze samenwerking met NBS, Novomatic Biometric Systems, maakt dat wij onze klant de mogelijkheid van een biometrische fast lane kunnen aanbieden. De bezoeker laat zich éénmalig registreren met vingerprint of gezichtsherkenning waarna deze via de fast lane zelfstandig en snel de CRUKS-check kan uitvoeren.

Wij volgen de ontwikkelingen in de gaming wereld op de voet, onze softwaredesigners zijn enorm gemotiveerd en blijven constant in beweging om marktleider te blijven in de automatisering van speelhallen. De tevredenheid van onze klant en de bezoekers is onze drijfveer.

Bekijk voor meer informatie de website van REAC of neem contact op via 010-4156419. 

Recent Posts